EIK Servering eier og drifter restauranter, barer og utesteder i Norge. Målet er å gi våre serveringssteder best mulig forutsetninger til å levere fantastiske gjesteopplevelser.
EIK Servering eier og drifter serveringssteder i Norge. På to år har vi vokst til å bli et av Norges største restaurant- og serveringsselskap. Gjennom administrativ trygghet og stabilitet gir vi serveringsstedene og deres ansatte mulighet til å fokusere på det de liker og er gode på: Fantastiske gjesteopplevelser.
I dag har vi en bred portefølje av ulike serveringssteder med stolte tradisjoner eller fantastiske lokasjoner, men felles for alle er at de er gode konsepter.
Vi er alltid på jakt etter nye gode konsepter, det vil si steder der gjestene ønsker seg tilbake!
Administrasjon.
-
Erlend Karlseng
Arbeidende styreleder
ek@eikservering.no -
Maria Aas-Eng
CEO
ma@eikservering.no -
Tor-Eivind Rugseth
CFO
tr@eikservering.no -
Espen Jakobsen
CHRO
ej@eikservering.no -
Julie Alexandra Tunaal
Sourcing & Strategy Director
jt@eikservering.no
-
Madeleine Mevatne
Head of EIK Event
mm@eikservering.no -
Hans Olav Ingholm
M&A Director
hi@eikservering.no -
Simen Einebærholm
VP Finance
se@eikservering.no -
Tomas Lønsethagen
Economy & Accounting
tl@eikservering.no -
Sven Erik F. Brastad
CMO
sb@eikservering.no -
Ina Wille
Sales Director
ina@eikservering.no -
Jonathan Foss
Sales Manager
jf@eikservering.no -
Bendik Olsen
Managing Director Bars
bo@eikservering.no -
Kristoffer Olsson
Head of Recruitment
ko@eikservering.no -
Billy Hjelte
Managing Director Restaurants
bh@eikserverng.no